Completed Project

We’re pleased to announce the completion of a new project! The new garden building at Pear Tree Cottage creates a light filled modern living space distinct from the more traditional feel of the original cottage. Connected by a short link

Pear Tree Cottage

This scheme improves and increases the living accommodation of a characterful cottage in the Cotswolds. It was achieved in the form of a garden building as well as a small amount of internal re-arrangement of the cottage. Providing an additional

Garden Room Extension

This new garden room extension will provide much needed extra living space to the existing cottage and greater connection to the garden. Connected by a linking walkway the garden building will compliment the cottage with a sensitive use of materials

Building for longevity

Even though the cottage is still shrouded in scaffolding, it’s reclaimed slates are being fixed to the roof as the builders move further towards making the building water tight. Designing for longevity is an important part of sustainable building. In

Starting on Site

It’s exciting for the architect and the client when a project starts on site; to finally begin to see the building take shape in three dimensions. Here the original cottage is shrouded in scaffolding to protect it from the elements

|