Linking past and present

This lead and glass link uses the classic method of transparency to connect and distinguish between an old and new building.

Nearing completion

This project next to the woods just south of Oxford is nearing completion. The wood cladding is looking very fresh but the untreated white cedar shingle on the lower half will fade to a pale white colour and the larch

Breathing new life

Work has started on site to breathe new life in to this late 1960’s house. The plan is to renovate and extend to modernise the house and improve the quality of the living spaces. A contemporary addition will celebrate the

Planning Permission

We have just received planning permission for a project to transform a house in the woods on the outskirts of Oxford. This is particularly good news as the clients came to us with a challenging site, having already received negative

Categories
Archives
Related Projects
|